Työnhaku

Tervetuloa työnhaun verkkopolkuun

Tahdotko loistaa työnhakutilanteissa? Osallistu kuukauden mittaiseen tehostettuun työnhaukuvalmennukseen verkossa. Ilmoittaudu mukaan tästä.

MMA järjestää työnhaun valmennusta myös paikan päällä isoissa kaupungeissa. Saat tietoa tilaisuuksista koulutuskalenterista.

Olemme koonneet sivuillemme ohjeita työnhakuun. Katso lisää klikkaamalla tästä.

 

Alueelliset työllisyyshankkeet auttavat työllistymisessä

MMA on tehnyt tämän vuoden aikana sopimuksia useiden alueellisten työllistämishankkeiden kanssa.

Hankkeen palveluihin voivat osallistua kaikki MMA:n työttömät jäsenet. Koulutustaustalla ei ole väliä. Hankkeiden tavoitteena on auttaa työpaikan löytymisessä.

Uudellamaalla Työnhakuveturi

Toiminta: pienryhmät, luennot, koulutukset. Tilaisuuksien aiheina ovat oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Tarjoaa mahdollisuuden verkostoitua muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Lue lisää: www.tyonhakuveturi.fi

Pirkanmaalla Uratehdas

Uratehdas järjestää useita kertoja viikossa monipuolisia ja laadukkaita työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille. Uratehdas toimii aktiivisesti kontakti­foorumina yritysten ja työn­hakijoiden välillä LinkedIn-ryhmässä, järjestämällä yritysesittelytilaisuuksia ja muita tilaisuuksia sekä toimimalla yhteistyössä alueen elinkeinoelämää edustavien tahojen kanssa.

Uratehtaan verkkosivut löydät osoitteesta: http://uratehdas.fi/

Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa Urapurje

Urapurje järjestää pienryhmä- ja vertaistukitoimintaa. Lue lisää: http://urapurje.strikingly.com/

Oulun seudulla, Kainuussa tai Lapissa Uranoste

Uranosteen sivuilta löydät tietoja koulutustilaisuuksista, CV-vinkkejä ja Uranoste Työnhakuoppaan. Uranostajat-pienryhmät kokoontuvat Oulussa. Webinaarikirjastossa on tarjolla toistakymmentä tallennetta keskeisimmistä työnhaun teemoista.

Tutustu Uranosteen palveluihin ja hyödynnä tilaisuuksia: www.uranoste.fi